Gå til innhold
alt=

Hva skjer i høstferien?

Det er er mye moro som skjer i høstferien. Flere lag, foreninger og åpne møteplasser har spennende fritidstilbud for barn og ungdom. Her er det mulig å prøve ut nye eller kjente aktiviteter!

Dette skjer i høstferien uke 41: 

Pors Pride Cheerleading – Cheerskole i Høstferien fra 9. oktober-11. oktober. Ulike partier for ulik alder. Se FB for fullstendig program og påmelding. Gratis. Facebook 

Grenland Kaninhoppere - arrangerer nybegynnerkurs i kaninhopp 15. oktober kl 11-13. Adresse: Hovet ring 7, grusbanen. Påmelding skjer enten på mail eller via denne linken https://forms.gle/qZN3TS9fnAdnLZZq7 

Brevik volleyball – Brevik Volleyball holder standard trening både tirsdag og søndag i høstferien. Disse er åpne for alle og de tillater 2 prøvetreninger før innmelding i idrettslaget. 

Porsgrunn Squashklubb - Åpent tilbud til å prøve racketidretter 8. oktober klokka 13-16 i Hydrohallen. Håper på stort oppmøte og mange som vil prøve. Husk innesko med lys såle. Du kan prøve badminton, bordtennis og squash. Gratis. 

Porsgrunn Tennisklubb – Drop-in tennistilbud 9.oktober-12.oktober for 6-12 åringer. Det kreves ingen forkunnskaper. Klubben står for racketer og utstyr. Gratis. tennis høstferie   

Høyt under taket - Åpen dag 7. oktober. Gratis inngang. Åpen dag med GRATIS inngang! | Facebook 

Grenland Friteater – Oktopussfestivalen 7.-8. oktober. Her kan du lære å sjonglere og klovne gratis. Det er flere forestillinger og åpen teaterkafe! Oktopuss Festivalen - Grenland Friteater 

TRU (Telemark Rusfri Ungdom) - arrangerer LAN 13.-15. Oktober i Herøyahallen! Herøyalan 2023 (ticketco.events) 

UNGfritid Porsgrunn: 

Bakgården ungdomshus – LAN 7. oktober, Supermarioturnering 9. oktober,            Fussball-turnering 10. oktober, T-skjortetrykking 11. oktober, Kreativt verksted 12. oktober, film- og fredagstaco 13. Oktober. Gratis. 

Lundedalen fritidssenter – har åpen klubb 9. + 12. oktober kl.17-21 

Stridsklev Fritidssenter – har åpen klubb 10. oktober + 12. oktober kl. 18-21.30 

Tilbyr gratisaktivitet

Grenland Kaninhoppere

Grenland Kaninhoppere driver med kaninhopping, som er en aktivitet som barn/ungdom eller voksen kan gjøre sammen med kaninen sin. Kaninhopping går ut på å hoppe over hinder med en kanin i bånd. Vi i Grenland Kaninhoppere arrangerer felles treninger og konkurranser, hvor alle er velkomne til å delta. Grenland kaninhoppere er en klubb under Norges kaninhopperes landsforbund, som arbeider for å utvikle sporten kaninhopping, samt fremme et veldferdsrettet kaninhold og at alt gjøres på kaninens premisser. Alle kaniner kan hoppe, så hvis du har en kanin/kjenner noen som har kanin, ta kontakt med oss, så kan vi slå av en hyggelig prat:)
Tilbyr gratisaktivitet For alle

Telemark Rusfri Ungdom

Telemark Rusfri Ungdom er en organisasjon for ungdom drevet av ungdom. Hos oss er det kort vei fra ide til at ting settes ut i praksis, noe som gir stor bredde i vårt aktivitetstilbud, Vi arrangerer Grenlands største ungdomsdiskotek.

For alle

Høyt under Taket Skien

Høyt under Taket Skien tilbyr klatring som gir deg mestringsfølelse i sikre omgivelser. Klatring er perfekt for ALLE, deg som aldri har klatret før eller deg erfaring, kanskje du bare vil ha det moro med å klatrer. Klatring hos os består av innholdsrike temaklatrevegger, innendørs høydeløype, tau vegger og buldring. Barna vil stortrives og voksne vil møte på utfordringer som barna leker seg igjennom. Dette vil føles som et trygt og godt førstemøte med klatring innendørs. Vi bruker autosikringer på hele klatresenteret og du får en videooplæring når du kommer til oss.

Tilbyr gratisaktivitet

Lundedalen Fritidssenter

Lundedalen Fritidssenter, også kalt KLUBBEN er et kommunalt drevet nærmiljø/fritidstilbud til all ungdom fra 8 trinn og ut videregående skole. Her møter man trygge voksne og det er alltid minst to voksne på jobb. En møteplass hvor all ungdom kan komme med ideer, og hvor vi kan være tilretteleggere og starte opp det ungdommen har lyst til. Vi jobber tverrfaglig og samarbeider med skolene og frivillige organisasjoner.

Tilbyr gratisaktivitet

Stridsklev fritidssenter

Stridsklev Fritidssenter, også kalt KLUBBEN er et kommunalt drevet nærmiljø/fritidstilbud til all ungdom fra 8 trinn og ut videregående skole. Her møter man trygge voksne og det er alltid minst to voksne på jobb. En møteplass hvor all ungdom kan komme med ideer, og hvor vi kan være tilretteleggere og starte opp det ungdommen har lyst til. Vi jobber tverrfaglig og samarbeider med skolene og frivillige organisasjoner.