Gå til innhold
alt=

Sjekk ut Ung fritid sin nettside!

Ung fritid, ungdomstilbudet i Fritidsavdelingen, Porsgrunn kommune, har i disse dager gjenåpnet sin nettside!

Her vil du kunne finne informasjon om Ung fritids tjenester, ungdomsklubbene de drifter, Ung Kultur Møtes, ferietilbud og mye mer. Du vil også finne informasjon om andre tilbud for ungdom i Porsgrunn. Nå i sommer er nettsiden oppdatert med Ung fritids gratis turer og aktiviteter i sommerferien – det kan lønne seg å ta en titt, for det skjer mye spennende i sommer.

 På nettsiden vil du også finne en oversikt over alle som jobber i Ung fritid, deres roller og kontaktinformasjon til de ulike klubblederne på Stridsklev Fritidssenter, Lundedalen Fritidssenter og Bakgården Ungdomshus.

 Nettsiden oppdateres fortløpende med relevant informasjon for ungdom mellom 13 og 20 år i Porsgrunn.

Her er link til nettsiden: http://ungiporsgrunn.no/

 

Tilbyr gratisaktivitet

Lundedalen Fritidssenter

Lundedalen Fritidssenter, også kalt KLUBBEN er et kommunalt drevet nærmiljø/fritidstilbud til all ungdom fra 8 trinn og ut videregående skole. Her møter man trygge voksne og det er alltid minst to voksne på jobb. En møteplass hvor all ungdom kan komme med ideer, og hvor vi kan være tilretteleggere og starte opp det ungdommen har lyst til. Vi jobber tverrfaglig og samarbeider med skolene og frivillige organisasjoner.

Tilbyr gratisaktivitet

Stridsklev fritidssenter

Stridsklev Fritidssenter, også kalt KLUBBEN er et kommunalt drevet nærmiljø/fritidstilbud til all ungdom fra 8 trinn og ut videregående skole. Her møter man trygge voksne og det er alltid minst to voksne på jobb. En møteplass hvor all ungdom kan komme med ideer, og hvor vi kan være tilretteleggere og starte opp det ungdommen har lyst til. Vi jobber tverrfaglig og samarbeider med skolene og frivillige organisasjoner.