Gå til innhold
alt=

Ny aktivitet i Porsgrunn

Januar i år fikk Porsgrunn enda en aktivitetstilbyder. Porsgrunn Bowlsklubb er en forening for alle. Her er det lav terskel for deltakelse og alle er velkommen.

Hege Strand Aarnes og Finn-Arild Zinder Aarnes er ildsjelene bak denne nysatsingen i Porsgrunn.

Bowlsmiljøet i Grenland er stort, med klubber både i Bamble, Skien og Porsgrunn, så her skulle det ligge et godt grunnlag for spennende lokaloppgjør og fighter på matta.

Selv om klubben er ny så skorter det ikke på erfaring. Finn-Arild er allerede en habil landslagsspiller, og skal allerede om to uke delta i VM i bowls. 

Bowls er et inkluderende spill der det ikke deles inn i forskjellige klasser avhengig av alder, kjønn eller funksjonsnivå. I NM sist var for eksempel yngste deltaker 10 år, mens den eldste var 83. Her er det også plass til personer med funksjonsnedsettelse - som selvsagt deltar i samme klasse og på lik linje med alle andre. 

Klubben har allerede flere deltakere men her er det absolutt plass til flere. Ta kontakt med Hege Strand Aarnes på 906 08 355 om du har lyst til å prøve ut bowls. 

Er du nysgjerrig og ønsker å se - ta en tur og sjekk ut da vel :-) Trening i Heistadhallen fredager fra  kl 17-21 -  alle er velkommen.